Skip to content
[insert page='stop-press' display='content']

Üdvözlünk a Teddy Tenisz Székesfehérvár oldalán!

NYÁRI TÁBOR!
Alig vártuk, hogy leleplezhessük a nyári táborunk időpontjait! Szuper fejlesztő játékok, vizuális tanulás, angol és még sok-sok meglepetés. Gyertek, jelentkezzetek e-mailben vagy telefonon Jucinál! 🎾Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember, teniszező emberek és , szöveg, amely így szól: „NY ÁRI TÁBOR TEDDY TENNIS feddy tennis IDŐPONTOK Június 24 28. Augusztus 26- -30. HELYSZÍN Bregyó Tenisz Klub Székesfehérvár, Bregyó köz 4. PROGRAMOK 2x45 perc teniszlecke tízórai ebéd koordinációs mozgásfejlesztés 9.00 9.00-13.00 KOROSZTÁLY 3,5-7 éveseknek RÉSZVÉTELI DÍJ 34.000 Ft/fÅ/hét JELENTKEZES Nagy Judit +36 30 360 4370 juditnagy0 juditnagy07@gmail.com @gmail teddy_tennis_hungary”

 

Book a Class

Szeretnél a programunk tagja lenni?

Akkor gyere és regisztrálj az oldalunkra, hiszen az edzés időpontokra a profilodon keresztül tudsz majd jelentkezni!

Foglalás menete:

  1. Válaszd ki a város adott helyszínét. Az “i” gombra kattintva olvashatod a fontos információkat az edzések menetével kapcsolatosan.
  2. Majd a “book it” gombra kattintva válassz időpontot!
Székesfehérvár

Teddy Tennis Academy!
Több, mint tenisz!

Fejlesztjük

  • a szem-kéz koordinációt,
  • a koncentrációt,
  • a finom motorikát,
  • fizikai és mentális képességet!

Mindezt játszva zenére, mókás maci figurák társaságában!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100089959565407&locale=hu_HU

https://www.instagram.com/teddy_tennis_hungary/

Head Ted

Fanni és Judit

Course & Contact Details
+36303604370
judit.n@teddytennis.com

Szeretnéd, ha iskoládban vagy óvodádban is szerepeljen a programok listáján a Teddy Tenisz? Akkor keress meg minket az elérhetőségeink egyikén! Mi együttműködünk az intézményekkel is!

Felejthetetlen bulit szeretnél rendezni gyermekednek és barátainak? A Teddy Tenisz olyan születésnapi partit kínál, amely megfelel az igényeidnek és gondoskodik arról, hogy mindenkinek csodálatos napja legyen!

A Teddy Tenisz Partik egy továbbfejlesztett Teddy Tenisz leckét foglalnak magukban, extra szórakoztató játékokkal, tenisz- és ügyességi játékokkal. Biztosítunk lufikat, ajándékot a kicsinek és még sok mást! Utazunk is az általad választott helyszínre! A Teddy Tenisz partikkal kapcsolatos további információkért kérjük írj Juditnak a judit.n@teddytennis.com címre.

 

Venue Information

A Bregyo Tenisz Klub 4 darab kiváló minőségű salakpályával rendelkezik, melyek közül mindegyik lefedésre kerül a téli szezon során. Továbbá 3 darab professzionális minőségű kemény borítású teniszpálya és 2 darab professzionális fallabda pálya található klubunkban

 

Coaches
Our Location
Gallery of Images
Back To Top