Skip to content
[insert page='stop-press' display='content']

Üdvözlünk a Teddy Tenisz Pécs oldalán!

⚽️ NYÁRI NAPKÖZIS SPORTTÁBOR 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣
A gyerekek mellett állandó szakképzett felügyelet biztosított❗️
Fiúk, lányok! A nyári szünet kezdetekor váltsátok le az iskolatáskát sporttáskára🎒és találkozzunk a 2024-es nyár legmókásabb sporttáborában! 🥳👧👦
Helyszín: Pécsi Elektromos SE hivatalos oldala, amely rendelkezik saját medencével 💦, számos teniszpályával, műfüves pályával, saját étkezővel 🍽, fedett közösségi térrel, ahol a szabad foglalkozások és a csendes pihenők idejében a gyerekek meghúzhatják magukat a nagy nyári meleg elől. ☀️
Jelentkezés:
📞70/2806087
📧teddytennispecs@gmail.comLehet, hogy egy kép erről: 2 ember, futballozó emberek, amerikaifocizó emberek és , szöveg, amely így szól: „T spontielio 5 éves kortól Napi 3x étkezés, biztonságos környezet 10% tesókedvezmény 5% 2. turnus árából 2024. június 24-28 10% Tábor póló turnus árából 2024. július 1-5 2024. július 8-12 Helyszín és jelentkezés: Programok: Tenisz foci, jóga Medencézés,vetélkedők Kreatív készségfejlesztő foglalkozás Ping-pong, csocsó 70/2806087 teddytennispecs@gmail.com 7622 Pécs, Diófa Pécsi Elektromos Sportegyesület 43.000 Ft/fÅ/hét Jelentkezés feltétele: 20.000 előleg befizetése, jelentkezési lap leadása”

 

Book a Class

Szeretnél a programunk tagja lenni?

Akkor gyere és regisztrálj az oldalunkra, hiszen az edzés időpontokra a profilodon keresztül tudsz majd jelentkezni!

Foglalás menete:

  1. Válaszd ki a város adott helyszínét. Az “i” gombra kattintva olvashatod a fontos információkat az edzések menetével kapcsolatosan.
  2. Majd a “book it” gombra kattintva válassz időpontot!
Pécs

Teddy Tennis Academy!
Több, mint tenisz!

Fejlesztjük

  • a szem-kéz koordinációt,
  • a koncentrációt,
  • a finom motorikát,
  • fizikai és mentális képességet!

Mindezt játszva zenére, mókás maci figurák társaságában!

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550632265537&locale=hu_HU

https://www.instagram.com/teddy_tennis_pecs/

Head Ted

A pécsi “Head Ted” főedző Kiss-Tóth Dominik.

Az edzőinkkel együtt magam is elvégeztem a Teddy Tenisz képzést, így a kapcsolattartás és az edzők koordinálása mellett a gyerekek velem is találkozhatnak az edzések alkalmával. Célom minden gyereknek örömet szerezni és fejlődést biztosítani.

Course & Contact Details
+36702806087
teddytennispecs@gmail.com

Szeretnéd, ha iskoládban vagy óvodádban is szerepeljen a programok listáján a Teddy Tenisz? Akkor keress meg minket az elérhetőségeink egyikén! Mi együttműködünk az intézményekkel is!

Felejthetetlen bulit szeretnél rendezni gyermekednek és barátainak? A Teddy Tenisz olyan születésnapi partit kínál, amely megfelel az igényeidnek és gondoskodik arról, hogy mindenkinek csodálatos napja legyen!

A Teddy Tenisz Partik egy továbbfejlesztett Teddy Tenisz leckét foglalnak magukban, extra szórakoztató játékokkal, tenisz- és ügyességi játékokkal. Biztosítunk lufikat, ajándékot a kicsinek és még sok mást! Utazunk is az általad választott helyszínre! A Teddy Tenisz partikkal kapcsolatos további információkért kérjük írj Dominiknak a teddytennispecs@gmail.com címre.

 

Venue Information

Edzések helyszíne: Pécsi Elektromos Sportegyesület
7622 Pécs, Diófa utca 6Nem érhető el leírás a fényképhez.

 

Coaches
Our Location
Gallery of Images
Back To Top