skip to Main Content

Kdo je teddy tennis?

Soustanovitelja Teddy Tennisa sta brata Richard in Stephen Bean.

V Slovenijo pa ga je leta 2011 pripeljal Roman Veras

Richard Bean

Creative Director

Richard is a career tennis coach and singer songwriter who has combined both skills & expertise to create the Teddy Tennis concept.

Richard, who is one of the UK’s leading children’s tennis coaches, attributes his success to his unique ability to communicate and interact with young children. Through these special communications skills, Richard has been able to tap into the imagination of his young pupils and to jointly create the songs, stories and characters that make up Teddy Tennis.

Stephen Bean

Managing Director - BSc., MSc, MBA, MCIM

Stephen is a career marketer and has spent 20+ years working in corporate marketing in the computing sector. More recently Stephen has been involved in teaching and lecturing in marketing.

Stephen has combined his commercial, marketing and teaching skills to develop the Teddy Tennis program into a deliverable and highly desirable lifestyle program for young children.

Kje lahko igram Teddy Tennis?

Trenutno se Teddy Soccer izvaja v Ljubljani ( Šiška in Črnuče) in Medvodah

Če želite rezervirati lekcije, prosimo, uporabite naš sistem rezervacij na strani »Poišči ustrezen termin in lokacijo« ali pokličite 041 666 829

Kakšno opremo potrebujem?

Če ste starš, morate zagotoviti, da ima vaš Cub Cadet naslednje za vsako tedensko uro Teddyja:

  • Steklenica pitne vode
  • Par športnih copat (supergice)
  • Primerna športna oblačila (trenerkica)
  • 17 ali 19 palčni teniški lopar zagotovimo mi

Ali se lahko otroci, stari 3-6 let, res lahko že učijo igrati tenis pravilno?

Absolutno. Dejansko ne bi mogli bolje začeti igrati nogomet. Vsaka Teddy Tennis igra in aktivnosti so posebej zasnovane na način, da bi mlademu otroku pomagali razviti ključne temeljne spretnosti nogometa. Učenci Teddy Tennis Academy bodo razvili spretnosti pomembne za tenis in šport nasplošno ( še posebej za igre z žogo)!

Ali lahko v svoji okolici ustanovim franšizo Teddy Tennis?

Z veseljem bomo pomagali klubom ali posameznikov, ki bi bili zainteresirani za izvajanje lokalne Teddy Tennis academije

Več informacij dobite na 041 666 829

Kje lahko kupim Teddy Tennis opremo in rekvizite ?

Teddy Tennis proizvaja vrsto opreme, oblačil in trgovskega blaga.

Loparji, CD-eji DVD-ji, knjige in majice so trenutno na voljo v naši ponudbi

e-shop ali preko telefona +44 (0)845 643 1173 or +44 (0)1942 824 720.

Kakšna je zgodovina Teddy Tennis-a ?

Teddy Tennis, kot koncept, se je začel leta 2002 in se je razvil v svojo trenutno obliko v letu 2006. Že od samega začetka je bil Teddy Tennis ustvarjen na način, da bi bil proces učenja tenisa za majhne otroke preprost, prijeten in predvsem zabaven.

Med razvojem so se glasba in pesmi vedno gledali kot sestavni del metode poučevanja, vendar je prišel ključni preboj, ko so se slike likov medvedkov skupaj z originalnimi pesmi združevale v učni proces.

Kombinacija vida in zvoka, dveh ključnih človeških čutil se je izkazalo za zelo močno orodje za poučevanje / učenje in tisto, ki se je izkazalo za resnično delo: – Teddy Tennis se je rodil!

Med razvojem Teddy Tenisa je bila vsaka igra, pesem, slika in vsaka nova ideja tržno preizkušena na najbolj preudarnem članu populacije; od 2 do 6 let, ki so bili na Teddy teniških urah v Holland Park, West London. Teddy Tennis je zadolžen za stotine otrok (in njihovih staršev), ki so pomagali razviti program v tisto, kar znamo in želimo.

Teddy Tennis je predmet tekočega razvoja. Razvijajo se nove dejavnosti, igre, pesmi in ideje, ki bodo predstavljeni kot formalni del programa.

Back To Top