skip to Main Content

Teddy Tennis –bazira na športno izobraževalnem kurikulumu

Vzpodbujamo otroke starosti 3 – 5/6 let biti aktiven, igrati tenis in se seznanjati z angleškim jezikom.

Unikaten pristop s kombinacijo glasbe in karakterno različnih tedijevih medvedkov, ustvarja idealno interaktivno učno avanturo, ki jo otroci obožujejo.

Zakaj Teddy tennis

Največja korist Teddy Tennisa, ki jo otrok pridobi, je SAMOZAVEST. Ta se razvije z uspešnim učenjem in razvojem osnovnih motoričnih spretnosti, ki so pomembne za igranje tenisa in športa nasploh.

Rezerviraj si termin - v septembru brezplačne delavnice

Teddy tennis razredi so razdeljeni v dve starostni skupini : 3-4 in 4-5/6. Vsak nabor razredov zagotavlja napredovanje glede na starost, sposobnost in izkušnje otroka.

Več o Teddy tennis-u

Teddy Tennis se izvaja po vsem svetu kot program franšize in je na voljo v športnih in teniških klubih, ter v vrtcih, kjer so prepoznali vse prednosti, ki jih nudi ta edinstven program, za njihove malčke.

Malčki radi igrajo Teddy Tennis po celem svetu !

Teddy Tennis kurikulum bazira na osnovi učnega načrta Teddy Tennisa in je bil razvit z uporabo pospešene učne metode : Visual Auditory Kinesthetic (VAK):

Visual (Videti)

Vizualni učenci so tisti, ki se učijo z gledanjem

Avdio (Poslušaj)

Auditorni učenci so tisti, ki se učijo s poslušanjem

Kinestetika (naredi)

Kinestetični učenci so tisti, ki se najbolje učijo s telesno dejavnostjo.

Uporaba učnega pristopa VAK, k večjemu senzornemu učenju, se je izkazala za izjemno učinkovito, zlasti za majhne otroke. Tako da, ko igrajo Teddy Tennis, vidijo, slišijo, delajo in resnično dobijo vse … in to obožujejo !

Kaj so naše stranke in strokovnjaki povedali o nas

Ko dobimo nalepke,pa ko moraš ujeti žogico z roko ali pa z ovitkom od loparja.

JON

Dobr je,ko se razdelimo v skupine in potem telovadimo,pa se pogovarjamo o medvedkih.

TOM

Všeč mi je, ko z loparčkom odbijemo žogico,pa da »moramo« ujet žogice v vrečko od loparja. Lepo mi je,ko hodimo postrani kot rakovica, potem pa še počasi kot medvedi.

DAVID

Tam je zelo lepo.Uživam,ko se učimo igrat tenis.

EMA

PETRA, pom.vzgojiteljice : Otroci in midve sva pričakovali telovadbo »pod balonom«, presenečeni pa smo bili,ko smo ugotovili,da bodo otroci igrali tenis. Sprejem je bil zelo navdušujoč. Otroke so prevzeli »ta glavni medvedi«, medve sva imeli vlogo opazovalk. Otroci so bili navdušeni,veseli,v skupini so se o tem veliko pogovarjali. Ponosno so nosili nahrbtnike,v katerih so imeli opremo in pijačo. Menim, da je način učenja,ki nam je bil predstavljen,zelo v redu,preprost in zabaven. Otroci so ob učenju tenisa,kar je bilo pravzaprav igra,…

PETRA, pom.vzgojiteljice

Skozi sodelovanje otrok iz naše skupine pri vadbi v »Teddy Tennisu«, sem spoznala nekatere nove metode oz. pristope k tovrstni športni dejavnosti. Vse pohvale organizatorjem in trenerjem, ki so delali z otroci. Znali so jih pritegniti k sodelovanju. Posebej mi je všeč to, da takšen način dela ne spodbuja tekmovalnost pri otrocih, temveč skupno igro,prijetno,zabavno in obenem koristno druženje. Otroci so zelo radi hodili. Veselili so se vsakega novega srečanja in ure v »Teddy Tennisu«.

ZVEZDANA, vzgojiteljica vrtec MOJCA

TK Šport plus nam je v letošnjem letu predstavil program Tedi tenis. Program je bil predstavljen otrokom od 3.leta starosti dalje. Otroci so bili zelo navdušeni. Prav tako je bilo mnenje vzgojiteljic, da je način učenja, ki nam je bil predstavljen, preprost, zabaven, zelo strokovno izvajan, ter izredno primeren za predšolsko obdobje. Otroci so ob učenju tenisa, ki je potekalo preko igre in gibanja uživali in zelo radi sodelovali.

Ravnateljica vrtca Mojca, Jovi Vidmar

Kaj so rekli otroci VIDEO ( klikni )

Kaj so rekli otroci

Teddy Tennis is a unique and innovative program that introduces children to the fundamentals of tennis. The unique approach of combining music with motion creates an ideal learning environment for children of all ages and abilities to develop sound athletic and tennis skills. A child could not receive a better start to tennis. Teddy Tennis is the best I have seen.

Peter D. McCraw

Imamo franšize po celem svetu

Kje vse lahko prijavite otroka na Teddy Tennis.

Naše vadbene urice so trenutno na voljo na številnih lokacijah po vsem svetu – trenutno imamo lokacije v Sloveniji, Veliki Britaniji, ZDA, Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Aziji in Afriki.

Poišči ustrezen termin in lokacijo

  • All
  • Ljubljana

Teddy Tennis pomaga vzpostaviti osnovo zdravega življenjskega sloga za otroke z izvajanjem vadbe in aktivnosti, ter z vključevanjem v skupino. Ko bodo otroci na primeren način dobili vzorec biti aktiven, bodo želeli ostati aktivni za celo življenje.

Back To Top